Raluca Bardaș

 In
NecesarLei800
100%
Donaţii PrimiteLei800
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00

Necesar

imbracaminte – 400.00
rechizite – 400.00

Raluca este sora mijlocie dintre cele trei surori Bardaș. Ralucăi i-a murit mama în martie 2016 și de atunci locuiește cu fratele său mai mare Alex, cele 2 surori și tatăl, care lucrează cu ziua prin sat ca să îi întrețină.

Are 11 ani și, împreună cu sora ei mai mare Daiana, urmează cursurile Școlii Gimnaziale din Scoreiu. Este ajutată la teme de sora și fratele ei mai mare. La fel ca și lui Alex, îi plac natura, drumețiile montane și concursurile de orice fel. Nici ea nu vrea să renunțe la școală și este permanent impulsionată de frații săi să învețe ca să ajungă departe în viață.

Te-a impresionat povestea Ralucăi? ,,Adopt-o” și dăruiește-i un ghiozdan cu rechizite sau măcar o parte din ele. Scrie-ne și te vom pune în legătură cu ea.

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search