Ovidu Văcariu, premiant cu 5 frați

 In
NecesarLei0
%
Donaţii PrimiteLei0
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00
Mediu – ----Select----

Familia Văcariu, este o familie foarte modestă din judetul Alba alcatuită din 8 membri. În această familie, cei doi parinți care nu au un loc de muncă, încercă cu toata inima să-și crescă cei 6 copii.

Aceștia locuiesc într-un sat, unde își duc traiul în micuța casă de doar 2 camere. Nu au o bucătarie, sau am putea spune că una dintre camere este și  bucătăria, unde doarme mama împreună cu fetița cea mică de doar 3 luni.

Copilașii sunt destul de micuți, cel mai mare având vârsta de 14 ani. Familia Văcariu traiește doar din ajutorul social oferit de stat, în valoare de 538 lei, plus alocațiile copiilor. Tatăl și-a pierdut locul de muncă în urmă cu 6 ani și de atunci încearcă din greu să-și întrețină familia. Mama trebuie să stea acasă și să aibă grijă de copii. Adesea, cea mai mare problema a lor o reprezintă hrana, care este deseori foarte scumpa pentru venitul de care dispun.

Ovidiu este al doilea după fratele său Razvan și este în clasa a-IV-a. Răzvan suferă de un handicap mediu și nu poate merge la școală.  Ovidiu iubește școala, are rezultate foarte bune atât la școală cât și în activitățile extrașcolare.

Ovidiu este premiant și își face mama mândră anual. Nu are o materie preferată, le parcurge pe toate. Are o mare pasiune pentru citit. Îi place să caracterizeze personaje și să le prezinte. Își dă mereu silința la școală să învețe din ce în ce mai bine, deși uneori este flămând. La copiii din clasa mai vede câteodată un corn cu ciocolată și ar vrea și el unu, dar intelege situația familiei și îi este mereu rușine să ceară. Așa că nu cere nici rechizite. Așteaptă să vadă ce reușește mama să îi ia și se bucură cu puțin.

A primit din partea școlii un calculator, însă nu au internet. Domnul director ține foarte mult la el și spune că este un copil bun și silitor.

Te-a impresionat povestea lui Ovidiu? ,,Adoptă-l” și dăruiește-i un ghiozdan cu rechizite, sau măcar o parte din ele. Scrie-ne și te vom pune în legătură cu el.

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search