Bucurie la cutie

Din 2013, de când am dăruit prima „Bucurie la cutie”, ne-am propus să ducem cât mai departe credința noastră: nu trebuie să aștepti Paștele, Crăciunul sau orice altă sărbătoare mare pentru a întinde o mână de ajutor celor care știu cel mai bine ce înseamnă să nu ai. Copiii nu au nevoie de multe pentru a fi fericiți. Au nevoie să știe că laptele și cornul primit la școală nu este singura lor masă din ziua respectivă, vor să poată mânca ciocolată nu doar o dată la câteva săptămâni și și-ar dori să nu le mai înghețe mâinile în casă în fiecare seară când se străduiesc să-și facă temele pentru școală. Pentru ei, pentru curajul de a visa și pentru încrederea în oameni pe care vrem să le oferim, organizăm campania „Bucurie la cutie”.

Numai în primii patru ani de existență, am reușit să trimitem alimente, jucării, rechizite sau dulciuri pentru mai mult de 250 de familii. Știm că sunt mulți cei care încă mai au nevoie de noi.

Cum te poți implica și tu?

Dacă vrei să ne fii alături și să dăruiești o bucurie unui copil fără posibilități așteptăm mailul tău la gabriela@fundatiamereuaproape.ro. Scrie-ne și noi îți vom oferi toate detaliile necesare pentru ca pachetul tău să ajungă exact la familia pe care ai cunoscut-o prin intermediul nostru și pe care îți dorești să o ajuți. De asemenea, poți face și o donație financiară, iar noi vom umple cutia de bucurii în locul tău.

Donează speranță!

Start typing and press Enter to search