Propune o poveste

Dacă ai aflat povestea unui copil, a unei familii sau chiar a unei comunități care are nevoie de ajutorul nostru pentru a îi schimba viitorul în bine, atunci completează formularul de mai jos.

Nu uita să atașezi fotografii (la o calitate cât mai bună), datele de contact ale familiei, ancheta socială și orice alte documente care susțin cele spuse de tine. Noi le vom analiza, vom lua legătura cu familia și în masura în care povestea se încadrează în condițiile campaniei o vom publica pe site.

Menționăm că nu sunt acceptate cazuri medicale. Pentru acestea vizitati: www.fundatiamereuaproape.ro

Înainte de a trimite povestea vizitează și secțiunea cum funcționează.

CONTACT

Echipa „Schimba o viata”

Tel : 021.527.19.93, 021.527.19.94, 021.527.19.95, Fax: +40 021.527.19.96

Email: contact@schimbaoviata.ro

*NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată FUNDAŢIA MEREU APROAPE, cu sediul în Bucureşti, str. Alecu Russo nr. 13-19, etaj 6, ap. 13, sector 2, înregistrată cu Certificat de Înscriere a Persoanei Juridice fără Scop Patrimonial nr. 19/05.10.2005, CIF 18212553 (numită în continuare “Fundaţia”) în calitate de Operator de date cu caracter personal notificat sub nr. 37207, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: mediatizarea cazurilor înscrise în campaniile/proiectele derulate de Fundaţie în vederea strângerii de fonduri necesare pentru sprijinirea cazurilor înscrise în campanie, promovarea acţiunilor şi proiectelor Fundaţiei, precum derularea de acţiuni de sensibilizare şi informare a publicului.

Sunteţi obligat (ă) să furnizaţi datele marcate cu “*”, acestea fiind necesare pentru informarea corectă şi completă a Fundaţiei, în funcţie de care va decide dacă cazul social/medical îndeplineşte condiţiile necesare pentru a fi înregistrat în campaniile derulate de Fundaţie. Refuzul dvs. de a completa aceste date determina imposibilitatea de a trimite formularul completat către Fundaţie şi de a vă înregistra solicitarea.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Fundaţie, în calitate de operator de date cu caracter personal şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerilor contractuali ai Fundaţiei, instituţiilor care asigura servicii medicale şi sociale, furnizorilor de bunuri sau servicii, societăţilor bancare naţionale şi/sau internaţionale, altor asociaţii şi fundaţii, mass-media şi instituţiilor publice şi private din România.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, Fundaţiei, sau în cazul în care solicitarea dvs. nu va fi soluţionată, Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 POVESTEȘTE-NE!

Numele* (obligatoriu)

Adresa de email* (obligatoriu)

Telefon*

Subiectul

Mesaj

Incarcati documente*:

Am citit sectiunea CUM FUNCTIONEAZA si sunt de acord cu conditiile de inscriere in cadrul campaniei SCHIMBA O VIATA!
Daca esti de acord, bifeaza casuta alaturata! >>>

Start typing and press Enter to search