Schimbă o viață de ziua ta!

Tot ce vrei cu adevărat de ziua ta este să stai cât mai mult timp cu familia și prietenii, să vă întâlniți și să vă bucurați de timpul petrecut împreună. Cum ar fi însă să împărtășești această bucurie cu alții?

Acum poți să oferi bucurie unor copii, cărora soarta nu le-a adus atât de multe momente de fericirire. Donează-ți ziua de naștere și roagă-ți prietenii să doneze în loc să-ți cumpere un cadou.

Alege sa faci un copil fericit, fie că îi cumpărați haine, rechizite, mâncare sau poate un calculator!

M-ai convins! Ce trebuie să fac în continuare?

Intră pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/ și

  1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

  1. Creaza-ți o pagină cu numele „Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

  1. Raspândește vestea cea bună!

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza pe care o sustii, banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plată securizată, cu cardul.

Perioada optimă pentru a începe campania ,,Dăruiește ziua ta’’ este cu 2-3 saptămâni înainte.

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Donează speranță!

Start typing and press Enter to search