Echipa

alice

                                                                               ALICE DUMITRACHE 

  Fundraiser

După o carieră de 17 ani în presă, într-o perioadă de căutări și schimbări, Alice s-a alăturat echipei Fundației Mereu Aproape din dorința de a nu mai face doar voluntariat ocazional. La scurt timp după venirea noua echipă, în ultima zi a Bunicii ei pe Pământ, preotul a spus și a repetat parcă pentru a confirma că e alegerea corectă: „Nu uitați că la finalul vieții doar faptele bune contează! Doar faptele bune pe care le facem contează în evoluția sufletului!”

Alice face tot posibilul să existe susținerea financiară pentru toate faptele bune pe care le face echipa fundației.

mg_7835

ELISABETA GRIGORE

Contabil

Pentru Elisabeta sau Lizi, așa cum e cunoscută în echipă, contabilitatea nu mai are necunoscute, fiind domeniul în care lucrează de peste 20 de ani. Însă mai mult decât cifrele îi plac copiii și nu ar spune niciodată „nu” atunci când e invitată la un eveniment caritabil.

mg_7874

Octavian Dincă

Assistant Manager

Dacă ne suni, Tavi este unul dintre cei pe care îi auzi prima dată la celălalt capăt al firului, care îți ascultă cu răbdare povestea și te îndrumă apoi către unul dintre colegii avizați să-ți dea un sfat. Se implică prompt și cu plăcere în evenimentele organizate de Fundație. Ar pleca oricând într-o călătorie.

mg_7878

Daniel Breahnea

Implementator de Proiect

Daniel se ocupă de implementarea ,,pe teren’’ a campaniilor noastre, se asigură că toate coletele trimise de noi ajung unde trebuie și coordonează lucrările de construcție ale caselor pentru familiile cărora ne dorim să le schimbăm viețile.

Start typing and press Enter to search