Giulia Bango a fost părăsită de mamă și trăiește la limita sărăciei

„Mama a uitat de mine. Eu nu vreau bani, aș vrea doar să mă țină în brațe!”

E strigătul de disperare al Giuliei, un copil cu mii de probleme, dar care vrea doar iubirea celei care i-a dat viață.

O decizie de divorț a hotărât ca Giulia, fetița de 7 ani, să fie crescută de tatăl și de bunicii ei. Amprenta mamei în viața micuței ar fi trebuit să fie asigurată de o pensie alimentara pe care femeia era nevoită să i-o ofere. Însă aceasta s-a mutat în Germania, unde are o altă familie și a uitat de Giulia pentru atât de mult timp, încât în prezent îi datorează o sumă de 5000 de euro, după spusele bunicului. Tatăl Giuliei muncește în Italia, unde are grijă de fata surorii lui, in schimbul a 200 euro pe lună. De copila lui au acum grijă bunicii, pe care bătrânețea nu i-a iertat și bunicul a fost recent operat la inimă, așa că nu poate face efort. Iar acum, când iarna se apropie, e mare nevoie de lemne tăiaie pentru sobă. Însă și cu banii pentru lemne stau extrem de prost.

Image may contain: 1 person, sitting and outdoor

Cazul lor este cunoscut, există o anchetă socială despre ei, însă nu sunt ajutați cu niciun ban, pentru că au un teren lângă casă. „Noi nu putem cultiva nimic acolo, nu crește nimic. Pământul e mlăștinos.”, spune bunicul Giuliei.

Giulia nu are acum nici unde să își facă temele, are mare nevoie de un birou, un dulap pentru haine și un pat pentru camera ei. Însă, pe lângă mobilierul pentru camera fetiței, Giulia și bunicii ei mai au mare nevoie de alimente, lemne pentru foc, haine și încălțăminte pentru Giulia. Dacă nu-i putem aduce mama înapoi, haideți să-i readucem zâmbetul!

Cei care vor să o ajute pe Giulia financiar, sunt rugați să doneze în contul de mai jos, cu mențiunea „GIULIA BANGO”.

CIF: 18212553
Cont in lei: RO 63 BRDE 450 SV 5733 938 4500, deschis la BRD GSG SMCC
Cont in Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500, deschis la BRD GSG SMCC
Cod SWIFT: BRDEROBU, Cod BIC: BRDEROBUXXX

Dăruiește speranță!

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search