Daiana Bardaș visează să devină medic

 In
NecesarLei600
%
Donaţii PrimiteLei0
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00

Necesar

imbracaminte – 400.00
rechizite – 200.00

Daiana este cea mai mare dintre cele 3 surori ale lui Alexandru Bardaș și are 13 ani. Le-am aflat povestea de la profesorul Constantin Dincă, inspector școlar la ISJ Sibiu.

De când i-a murit mama, îi este foarte greu. Împreună cu tatăl și frații săi locuiește la 35 km de Sibiu, într-o casă care le-a fost dată de o rudă din partea mamei și la care nu au acte. Din această casă doar două camere sunt funcționale. Tatăl muncește cu ziua în sat și mai are ca surse de venit alocația copiilor și un ajutor social.

Ea urmează cursurile Școlii gimnaziale din Scoreiu.  Împreună cu Alex, încearcă să aibă grijă de surorile lor mai mici.

Îi plac biologia și geografia,  ieșirile în aer liber și drumețiile montane. Vrea să urmeze cursurile aceluiași liceu la care merge și Alex și și-ar dori să devină doctor.

Te-a impresionat povestea Daianei? ,,Adopt-o” și dăruiește-i un ghiozdan cu rechizite sau măcar o parte din ele. Scrie-ne și te vom pune în legătură cu ea.

14011777_10210254312020385_1216672266_n

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search