„Cu mâncarea nu mă descurc, îmi e foarte greu să duc atâtea.”

 In
NecesarLei3000
100%
Donaţii PrimiteLei6225
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 5
Venit Lunar Familie – 500.00
Mediu – Rural

Necesar

Hrană – 1000.00
Frigider – 800.00
Rechizite – 500.00
Produse de igienă – 200.00
Îmbrăcăminte – 200.00

Nu am bănuit că soția se va îmbolnăvi așa și va trebui să îndur totul singur.


Sunt cuvintele lui Gheorghe Cristinel, un bărbat care a rămas singur în lupta cu sărăcia pe care o îndură familia lui și cu boala de care suferă soția care acum cântărește doar 30 de kg.
Când se întoarce din turele de 12 ore de muncă la fabrica din Afumați, Cristinel ajunge în casa care aproape cade peste ei și spală, gătește și își îngrijește soția. 


„Coșmarul meu este calea asta ferată. Oricât i-aș păzi și i-aș educa să nu se joace acolo, nu se știe niciodată. Trenul ăsta trece din 3 în 3 ore! Mâine muncesc 12 ore și copiii ramân cu vecina…”

De multe ori simte că se prăbușește, că nu mai poate suporta tot ce i-a scos viața în cale, că nu mai poate să le spună copiilor de atâtea ori că nu poate să le cumpere nici măcar o ciocolată și că din nou vor mânca acceași mâncare de cartofi, din sacul primit ajutor din partea primăriei. Însă atunci își spune „Eu mi-am dorit copiii și familia asta și știu că trebuie să mă descurc cum pot.”

Cătălin, băiatul lui cel mare care a terminat clasa a doua povestește despre cât de mult îi place la școală.
„Norocul nostru este doamna învățătoare a lui Cătălin, care îi cumpără caiete și creioane. Nu știu cum să îi mai mulțumesc doamnei pentru bunătatea ei.” Își încurajează copiii să învețe pentru că el știe că doar studiile îi pot ajuta pe cei mici să nu mai îndure același destin crunt prin care trece el acum.

Au mare nevoie de alimente, haine și rechizite, jucării și produse de curățenie pentru casă.

Cei care doresc să facă o donație pentru familia lui Gheorghe Cristinel sunt rugați să ne scrie, pentru mai multe detalii. Puteți face donații și în contul Fundației Mereu Aproape, pentru campania „Schimbă o viață”, cu mențiunea „Gheorghe Cristinel”: RO63BRDE450SV57339384500, deschis la BRD, GSG, SMCC.

Te rugăm, donează speranță!

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search