Ancuța Andrei are nevoie de ajutor pentru construcția casei

 In
NecesarLei5000
41%
Donaţii PrimiteLei2098
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 7
Numãr Membri Familie – 7
Venit Lunar Familie – 1000.00
Mediu – Rural

Necesar

Rechizite – 1000.00
Hrană – 1000.00
Materiale construcții – 3000.00

Când a aflat că se află printre cei mai buni, cei care au intrat la Facultatea de Electrotehnică de la Iași, în sufletul Ancuței Andrei ardea puternic ambiția să-și construiască o carieră frumoasă. Credea că nimic nu o mai poate opri, chiar dacă plecase de acasă cu prea puțini bani și fără să aibă pe nimeni care să o ajute să se întrețină. Ancuța știa că împlinirea visului ei nu era singura grijă care o măcina, iar plata chiriei și întreținerea o obligau să facă sacrificii. Și a făcut, a făcut totul, până când a fost doborâtă și nevoită să se convingă că nu mai poate. Pentru a face rost de bani, s-a angajat într-o brutărie, în tura de noapte, pentru ca ziua să poată merge la cursuri. Însă corpul ei n-a mai putut suporta atât de mult efort și atât de puține ore de odihnă. Viața a avut un alt plan pentru ea.

A renunțat la facultatea de matematică, s-a căsătorit și acum are cinci copii cu care locuiește în două camere, într-o casă bătrânească și sărăcăcioasă, care nu amintește cu nimic de viața pe care Ancuța și-o dorea în studenție.
Împlinirea o simte acum, văzându-și copiii sclipitori la școală. Paula și Alin, cei mai mari dintre copii, sunt elevi și sunt cei mai buni din clasele lor. Alin are 10 ani și câștigă premii la competiții de șah, după ce a preluat pasiunea de acasă, văzând cu cât de mult drag joacă mama lui acest sport.

Ancuța reușește cu greu să le ofere puilor ei tot ceea ce au nevoie, însă din puținii bani pe care îi are, le cumpără des cărți de la anticariat, pentru că își dorește ca și pentru ei lectura să fie o plăcere, iar cărțile să îi ghideze în viață.

Acum, Ancuța încearcă să mai construiască două camere pentru copiii ei și are mare nevoie de sprijin pentru materialele necesare. Ajută-ne să-i ajutăm pe acești copii excepționali, dar fără posibilități, să-și poată continua școala și să aibă un locuință sigură în care să crească.

Donațiile se pot face în conturile „Schimbă o viaţă”, menționând numele „Ancuța Andrei”.

Cei care vor să îi ajute cu lucruri materiale sunt rugați să ne contacteze la telefon.

Donează speranță!

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search