Alina are mare nevoie de ajutor pentru renovarea casei

 In
NecesarLei10000
100%
Donaţii PrimiteLei17254
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 3
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00
Mediu – ----Select----

Necesar

Reperații casă – 10000.00

Pentru Alina Ungureanu, o femeie de 33 de ani, viața a fost o serie de schimbări bruște și greu de înțeles. Liniștea familiei ei s-a stricat când Elena, puiul ei, avea 8 ani iar certurile cu soțul deveneau din ce în ce mai dese și mai nocive pentru cea mica. Deși credea că divorțul va fi singura metodă prin care își poate proteja fetița, n-a putut să prevadă că separarea de tatăl ei va fi o trauma atât de greu de suportat pentru o micuță care voia cu tot sufletul să își vadă părinții împreună și zâmbind fericiți. Elena a început să aibă coșmaruri și a refuzat să mai comunice, de parcă pur și simplu uitase să vorbească. După o perioadă de terapie la psiholog, Elena a reușit să treacă peste suferința emoțională și acum a terminat premiantă clasa a III-a.

Când Alina s-a mutat în București pentru un loc de muncă, a întâlnit un bărbat cu care își dorea să-și refacă viața și care, după ce l-a anunțat că va deveni tată, a plecat în Franța să muncească și nu s-a mai întors niciodată. Alina a născut-o pe Ilaria, o fetiță extraordinară care acum a împlinit 1 an și trei luni. Pentru că destinul nu-i mai lăsase variante, iar chiria și creșterea celor două fetițe erau mult prea greu de suportat pentru o femeie singură, Alina a fost nevoită să-și ia puii și să se mute înapoi în casa părintească. Iar fotografiile de mai jos vă pot explica mai multe despre condițiile din casa Alinei decât o putem face noi.

Tatăl Alinei e alcoolic și nu le ajută niciodată cu vreun ban pe fetițe, iar Alina este complet singură în fața atâtor griji. Nevoile financiare o prăbușesc. Renovarea casei în care stă acum, un loc nesigur pentru copile, o costa 10.000 de lei, o sumă pe care nu știe cum ar putea să o strângă din salariul ei de infirmieră.

Cei care doresc să facă o donație sunt rugați să ne scrie, pentru mai multe detalii. Puteți face donații și în contul Fundației Mereu Aproape, pentru campania „Schimbă o viață”, cu mențiunea „Familia Ungureanu”: RO63BRDE450SV57339384500, deschis la BRD, GSG, SMCC.

Te rugăm, donează speranță!

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search