Deși trăiesc de pe o zi pe alta, Mădălina este premiantă la școală

 In
NecesarLei1500
100%
Donaţii PrimiteLei2044
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 2
Numãr Membri Familie – 2
Venit Lunar Familie – 100.00
Mediu – Rural

Necesar

Rechizite – 300.00
Hrană – 500.00
Chirie – 500.00

Mergea în fiecare zi la școală cu caietele, cărțile și stiloul într-o sacoșă de plastic, iar mama ei se chinuia zilnic să facă rost de bani pentru hrană. Cu toate acestea, Mădălina a terminat clasa a patra cu premiul întâi! Îi place foarte mult matematica și abia așteaptă să înceapă clasa a V-a.

De când s-au despărțit de tatăl Mădălinei, cele două locuiesc în condiții greu de suportat, pe unde găsesc o cameră în care sunt primite. Cei care o cunosc pe mama Mădălinei, spun întotdeauna despre ea că este o „femeie muncitoare, dar foarte amărâtă”. Singurele lor venituri sunt din ajutorul social pentru care mama muncește în folosul societății și alocația Mădălinei, pentru că tatăl nu vrea să contribuie cu absolut nimic la creșterea fetei.

Această familie are în permanență nevoie de ajutor. Au nevoie de alimente, produse de igienă și de rechizite. Cei care doresc, pot face donații în contul „Schimbă o viață”, cu mențiunea „Familia Manciu” în contul RO63BRDE450SV57339384500, deschis la BRD, GSG, SMCC.

Vă rugăm să le întindem o mână de ajutor!

Donează speranță!

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search