Bucurie la cutie de Crăciun

 In
NecesarLei0
100%
Donaţii PrimiteLei0
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00

 

14825653_1663467873681456_519077805_n

Prin proiectul ,,Schimbă o viață, Fundația Mereu Aproape lansează campania Bucurie la Cutie. Campania dorește să strângă pachete pentru un număr de 350 de copii care provin din familii cu o situație financiară precară din România.

De ce ai participa?

La fundație, în fiecare zi ajungem să cunoaștem copii a căror soartă încă nu a surâs și ne dorim ca măcar de Crăciun să le aducem zâmbetul pe buze. Ne bazăm pe tine, că vrei să cunoști povestea a măcar unuia dintre ei. Mulți dintre ei sunt premianți, provin din familii monoparentale sau au probleme grave de sănătate.

Cum poți să contribui?

  • Adu/trimite un pachet la sediul Fundației Mereu Aproape sau scrie-ne pe adresa de email andreea@fundatiamereuaproape.ro pentru a cere detalii despre un caz aparte.
  • Pachetul poate să conțină: haine, jucării, rechizite, mâncare
  • Trimite pachetul până la data de 30.11.2016

Nu salvăm lumea cu o cutie de pantofi umplută cu dulciuri și alte lucruri, dar vom învăța, în timp, să ne gândim si să prețuim ceea ce avem și să dăruim si celorlalți bucurie printr-un gest oricât de mic.

Îți mulțumim!

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search