Scrisoarea unui copil excelent pentru Moș Nicolae

 In
NecesarLei2500
100%
Donaţii PrimiteLei2600
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00
Mediu – ----Select----

Necesar

Îmbrăcăminte și încălțăminte – 600.00
Alimente – 400.00
Calculator – 1000.00
Bicicleta – 500.00

Daniel Petcu este un baiețel de 9 ani, elev în clasa a III-a la Școala Gimnazială Mihai Viteazul din Fetești,  cu rezultate foarte bune la învățătură, crescut de mamă și abandonat de tată. Daniel și mama lui trăiesc în casa bunicilor materni. Nu au o casă a lor. Tatăl nu-și mai achită de multă vreme obligațiile stabilite de instanță, așa că Daniel și mama trăiesc din alocația scolară și din alocația monoparentală în valoare totală de 186 lei/lună. Bunicii îi ajută dar și ei sunt la o vârstă înaintată și au venituri  mici.

Din păcate însă, pe lângă lipsurile de tot felul care îi nefericesc copilăria, Daniel este un copil bolnav. Pentru diagnosticele stabilite de medici, puștiul are nevoie de tratament opt luni din an, de controale periodice la medic pentru urmărirea evoluției bolii și de ședinte de recuperare logopedică. Dacă s-ar fi născut într-o familie cu disponibilități financiare, sorta lui ar fi fost alta, dar Daniel este un copil uitat de tată și crescut de o mamă foarte bolnavă. Ea nu poate munci pentru că de cele mai multe ori durerile nu o lasă să se ridice din pat. Urmează să se pensioneze pe caz de boală. Din cauza banilor, mama nu poate să-i mai asigure lui Daniel controalele medicale, tratamentul și o alimentație sănătoasă și îndestulătoare. Vital pentru băiețel este asigurarea resurselor financiare pentru continuarea tratamentului medicamentos, de îmbrăcaminte și încălțăminte adecvate sezonului rece, alimente, rechizite.

Cu ajutorul tău, Daniel poate avea șansa de a se bucura de copilărie, să-și acopere nevoile… și, poate, chiar visul de a avea o bicicletă și un calculator.

Măsuri:

  • Adidași, bocanci: numărul 36
  • Geacă iarna, hanorac, pulovere, pantaloni, tricouri, îmbrăcăminte de corp, pijamale: mărimea M/corespunzatoare vârstei de 10 ani;

Mama: Petcu Mariana Florentina

Adresa: str.Eforiei, nr. 3, Fetesti, cod poștal 925150, județul Ialomița;

Donațiile în bani se pot face în conturile Fundației Mereu Aproape cu menţiunea “Petcu Mariana”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC,

Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search