O balerină superbă are nevoie de ajutorul nostru

 In
NecesarLei4500
100%
Donaţii PrimiteLei4500
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 1
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00

Necesar

Concurs Viena – 2000.00
Taxe concursuri – 2500.00

Ruxandra-Maria Popa este un copil special, foarte talentat, perseverent și muncitor. Pasiunea ei este baletul, pe care îl practică de la vârsta de 7 ani. De atunci, Ruxandra a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale unde a obținut rezultate deosebite și a reușit să impresioneze juriul de fiecare dată prin mișcările grațioase și foarte bine executate și prin frumusețea sa.

Ruxandra este înscrisă în ciclul primar, clasa a patra, iubește școala și tot ceea ce ține de educația sa. Totodată, copila ia lecții de balet, de două ori pe săptămână, la Liceul de Coregrafie. În anul 2014 Ruxandra a participat la Dance World Cup Romania unde a obținut locul III pentru balet clasic, competiție în cadrul căreia s-a calificat la finala mondială Dance World Cup Portugalia, însa motivele financiare au reprezentat un impediment, iar Ruxandra nu ne-a putut reprezenta la acest concurs internațional.  Tot în anul 2014, Ruxandra a obținut locul I în cadrul Bucharest Dance Festival pentru balet clasic. Perseverența copilei se poate remarca prin participarea la Dance World Cup 2015, competiție care i-a adus locul I pentru dans contemporan și locul I pentru balet clasic, precum și calificarea mondială la DWC. Printre multele premii pe care micuța balerină le deține (ESDU Romania, Festivalul Stele Aurii, Concursul International Marea Neagră), se mândrește și cu Marele Premiu D`AOR Grand Prix-Balerina de Aur – unde a  obținut nota cea mai mare din concurs – 9,91.

În acest weekend, Ruxandra va participa la Concursul Internațional de la Viena – Vibe International Balet, însă are nevoie de susținere din partea noastră. Orice ajutor este binevenit și foarte util pentru micuța balerină.

Ne mândrim cu rezultatele spectaculoase ale Ruxandrei și dorim să o susținem și să o încurajăm în viitoarele competiții pentru a putea să-și urmeze visul!

CUM PUTEŢI AJUTA

Donațiile în bani se pot face în conturile Fundației Mereu Aproape cu menţiunea “Ruxandra-Maria Popa”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search