Maria, un copil multitalentat cu nanism

 In
NecesarLei3100
%
Donaţii PrimiteLei0
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 1
Numãr Membri Familie – 3
Venit Lunar Familie – 0.00
Mediu – Rural

Necesar

Consulații medicale ureche – 500.00
Curs franceza – 300.00
Curs canto/luna – 1800.00
Rechizite – 500.00

Maria are 13 ani și este un copil ambițios și special. Ce o face un copil special este faptul că a venit pe lume cu diferite diagnostice care la început păreau obstacole în calea fericirii acestui copil,  dar în loc s-o dărâme, au transformat-o pe Maria într-o luptoare.

Maria s-a născut cu nanism genotipic și cu o tumoare la urechea stângă, care i-a fost extirpată. Mai apoi urechea i-a fost protezată. Fetița nu aude în proporție de 70%, însă asta nu a oprit-o din parcursul ei spre a fi un copil fenomenal.

Iubește școala și o găsim mereu explorând talente și materii noi. Fiecare zi este pentru ea o provocare. În loc să se poata juca ca orice copil de vârsta ei, ea se pregătește de concursuri la care participă îndrumată de doamnele învățătoare.

Maria este pasionată de franceză, familia depunând un efort foarte mare pentru a o înscrie la cursul de începător pentru DELF. A obținut merite deosebite la finalul cursului și își dorește foarte mult să continue, însă părinții nu mai au posibilitatea de a o susține financiar.

Maria iubeste orice: școala, viața, natura, franceza și muzica francofonă. A participat și la audițiile Vocii României, însă nu a trecut. E atât de pasionată de orice face încât nu știu să vă spun ce îi place cel mai mult

Din păcate, povestea Mariei are și o latură tristă. De multe ori nu poate merge la școală, fiindcă a trecut printr-o intervenție chirurgicală și are nevoie de o perioadă de recuperare. De asemenea, Mariei i s-a interzis orice fel de efort, oricât de mult și-ar dori.  A ajuns la vârsta la care își întreabă părinții “De ce eu?”.

Tatăl are o parohie mică în satul vecin și mai predă și religie pentru a câștiga un venit în plus.

Cu toate aceste eforturi le este foarte greu să îi asigure Mariei o copilărie așa cum merită.

Ne dorim să venim în sprijinul părinților acestui copil minunat care fac eforturi supraomenești ca Maria să nu simtă greutatea bolii și să își împlinească fiecare mic vis.

Adresa la care pot fi contactați este

Sat Corbii Mari, Comuna Corbii Mari- jud Dâmbovița

Donațiile în bani se pot face în conturile Fundației Mereu Aproape cu menţiunea “Mărunțelu Maria”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC,

Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search