Familia Dogaru

 In
NecesarLei1500
3%
Donaţii PrimiteLei50
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 5
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00
Mediu – ----Select----

Necesar

Consultații medicale – 1000.00
Rechizite – 500.00

Familia Dogaru este o familie unită, cu o lungă poveste de viață care cu siguranță va ajunge la sufletul fiecăruia dintre noi.

Familia Dogaru are în componență trei copii, pe care mama îi descrie ca pe “diamantele” ei. Sunt sufletul și scopul ei in viață. Fiecare zi, fiecare respirație a părinților este pentru acești copii.

20160821_120852

Vom începe prin a vă povesti despre George, elev în clasa a X-a, care s-a nascut cu grave probleme medicale. Initial, li s-a spus ca ar fi o întârziere mentală, ca recent să afle că de fapt este hipoacuzic. George a trăit în liniște atâția ani, fiind tratat medicamentos pentru întârziere mentală. După naștere li s-a spus că George are și intoleranță la gluten și fructoză. Părinții s-au descurcat foarte greu cu alimentația lui, deoarece venitul era mic. Au vândut apartamentul din București și s-au mutat la țară, iar toți bănuții i-au investit în copil.

Sora lui George, Ioana, este prima în clasă. Îi place enorm la școală și cel mai mult îi place geografia, ajungând până la faza județeană a concursului Terra.

Cea mai mică dintre frați este Maria, diagnosticată cu sindrom Down. Maria este printre norocoasele acestui diagnostic, fiind sociabilă, iubitoare și mereu zâmbăreață. Nu ai spune că are o problema medicală. Mama merge zilnic cu fata la școală și participă cu ea la cursuri. Vinerea merg la recuperare și logopedie la București.

Cristina este voluntarul de suflet al școlii unde învață Ioana și Maria. Doamna directoare ne vorbește despre aprecierea ei față de această familie de eroi. Tatăl copiilor face naveta la București, unde lucrează ca agent de pază.

Mama ține în fiecare sâmbătă un atelier de quilling pentru copiii înscrisi la școala din Potlogi.

“Copiii noștri sunt pansamentul sufletului nostru. Anul trecut am făcut imposibilul și ne-am dus copiii la mare și la munte. Am găsit o doamnă care ne-a aflat povestea și ne-a costat foarte puțin. Facem totul pentru copiii noștri.”

Menționăm ca doamna Cristina are și ea câteva probleme medicale însă ne spune: “eu nu mai contez”. A avut la un moment dat depresie și vindecarea a venit din atelierul pe care l-a crescut împreună cu doamna directoare.

Fundația Mereu Aproape crede în povești cu oameni DEMNI, frumoși și mai crede în EROI!

Familia DOGARU

Mama: DOGARU CRISTINA

Adresa:  Județul Dambovita, Comuna Potlogi, Sat Vlăsceni., Str Bostinari, nr 13

Donațiile în bani se pot face în conturile Fundației Mereu Aproape cu menţiunea “Dogaru Cristina”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC,

Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search