Laura își dorește o educație completă pentru copiii ei

 In
NecesarLei3000
100%
Donaţii PrimiteLei4509
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00

Necesar

Rechizite – 1000.00
Haine – 500.00
Alimente – 1500.00

Adresă: Str. Dimineții, nr. 45, sat Dancu, Comuna Holboca, Județul Iași

 

Cristina Murariu provine dintr-o familie numeroasă, unde trăiesc 8 suflete sub același acoperiș. Condițiile de trai sunt modeste, neavând apă curentă și gaze, doar electricitate. Mama sa nu lucrează, stă acasă cu copiii (Iasmina – 2 ani, Gabriel – 11 ani, Ema – 13 ani, Cristina – 15 ani, Mihaela – 17 ani) și are grijă de un cumnat care este imobilizat la pat. Tatăl lucrează ca zidar.

Laura Murariu ne-a spus că își dorește pentru copiii ei o educație completă, întrucât aceasta nu a avut posibilitatea să termine ciclul gimnazial și știe cât de imporante sunt studiile. Cristina a înțeles acest aspect mai mult decât oricare dintre frați. Este o elevă silitoare în clasa a 8-a, care merge cu drag la școală. Îi place foarte mult matematica. Încă din clasa a 4-a a participat la olimpiade, obținând rezultate deosebite, respectiv locurile I și II. Nu a avut posibilități financiare pentru a participa la concursuri contra cost. În prezent se pregătește pentru evaluarea națională, iar apoi vrea să urmeze cursurile unui liceu cu profil gastronomic, deoarece pasiunea ei este gătitul. O ajută frecvent pe mamă în bucătărie și se gândește cu drag la o meserie din acest domeniu.

Ne dorim foarte mult să sprijinim familia pentru că sunt niște oameni deosebiți!

 

CUM PUTEŢI AJUTA

Donațiile în bani se pot face în conturile Fundației Mereu Aproape cu menţiunea “Murariu Laura”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

sursa foto: childrenspblushing.com

 

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search