3 frați au nevoie de hrană, haine și rechizite

 In
NecesarLei3200
93%
Donaţii PrimiteLei3000
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 5
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00
Localitate – Burdujeni
Mediu – Urban

Necesar

Frigider – 1200.00
Alimente – 1000.00
intretinere copii – 1000.00

ADRESA: Jud. SUCEAVA, Municipiu BURDUJENI, Str. FAGULUI, Nr. 26, Et. 1, Cam. 24, oficiu poștal 3

Florentina locuiește într-un cămin, într-o cameră foarte mică, alături de soțul său și cei trei copii (Cati, Ionuț și Ionela). Ea este însoțitor pentru fiul ei de 5 ani, Ionuț, un copil cu dizabilități, care o dată la 3 luni trebuie să meargă la control la Iasi.

Soțul se pricepe la construcții și lucrează cu ziua. A lucrat la Rosal o lungă perioadă, însă odată cu problemele lui Ionuț, el și-a pierdut locul de muncă. Acum cu greu își găsește un loc de muncă de încredere. De foarte multe ori s-a întâmplat să muncească și să nu fie plătit.

În mod normal, Ionuț nu ar trebui să meargă la școală, însă mama îl duce ca el să nu fie izolat de copii. Merge în grupa mare la grădiniță, iar sora lui, Cati, este în grupa mică. Mai au o soră, Ionela, care este în clasa a patra, iar mama povestește cu mândrie în suflet despre rezultatele și randamentul ei la școală: „Are numai 5 de Bine în carnet. Restul sunt numai FB. Nu a lipsit o zi și profesoara de engleză are numai cuvinte de laudă despre ea. Sunt mândră de ea că nu este ca mine. Eu nu am școală.”

Le este greu să se descurce cu alimentele, având în vedere că 100 de Euro se duc lunar pentru camera în care locuiesc. Au un frigider, dar nu îi funcționează decât congelatorul.

„În general, ținem mâncarea maxim 3 zile. Sunt zile când ne culcăm flămânzi și mă simt îngrozitor să știu că nu am cu ce să îi hrănesc. Prefer să stau nemâncată ca cei mici să bage ceva în gură. Ei au de mers la școală și la grădiniță.”

Orice ajutor este binevenit, dar au nevoie mai ales de un frigider funcțional, alimente, rechizite și haine.

Măsuri încălțăminte:

  • Ionuț: 27-28
  • Cati: 26-27
  • Ionela: 33

CUM PUTEŢI AJUTA

Donațiile în bani se pot face în conturile Fundației Mereu Aproape cu menţiunea “Linguraru Florentina”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

sursa foto: langleyharper.com

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search