6 copii au nevoie de donații in alimente

 In
NecesarLei1500
%
Donaţii PrimiteLei0
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00

Necesar

haine – 500.00
alimente – 500.00
rechizite – 500.00

Familia Văcariu, este o familie foarte modestă din judetul Alba alcatuită din 8 membri. În această familie, cei doi parinți care nu au un loc de muncă, încercă cu toata inima să-și crescă cei 6 copii superbi.

Aceștia locuiesc într-un sat, unde își duc traiul în micuța casă de doar 2 camere. Nu au o bucătarie, sau am putea spune că una dintre camere este și  bucătăria, unde doarme mama împreună cu fetița cea mică de doar 3 luni.

Copilașii sunt destul de micuți, cel mai mare având vârsta de 14 ani. Îl cheamă Răzvan, este un baiat mai puțin norocos, acesta având probleme de handicap – grad mediu. Nu mai poate merge la școală deoarece situația psihică nu mai permite acest lucru, fapt ce a determinat și retragerea alocației complementare de care dispunea. Acum nici măcar nu mai au posibilitatea de a merge  la doctor, deoarece nu există dispensar în sat, iar la oraș nu au bani să ajungă pentru consult.

Ceilalți frați sunt, în ordinea vârstei, Ioana care are aproape 3 luni, Ana-Maria – 2 ani si 3 luni, Cristina Florentina – 6 ani, Elena 7 ani si Ovidiu de 11 ani.  Cristina a terminat grupa pregătitoare și se prezintă ca fiind o fată cu vise mari căreia îi place să învețe, Elena va trece în clasa a-I-a la toamnă și Ovidiu în clasa a-IV-a. Ovidiu iubește școala, are rezultate foarte bune atât la școală cât și în activitățile extrașcolare.

Familia Văcariu traiește doar din ajutorul social oferit de stat, în valoare de 538 lei, plus alocațiile copiilor. Tatăl și-a pierdut locul de muncă în urmă cu 6 ani și de atunci încearcă din greu să-și întrețină familia. Mama trebuie să stea acasă și să aibă grijă de copii. Adesea, cea mai mare problema a lor o reprezintă hrana, care este deseori foarte scumpa pentru venitul de care dispun.

Îi puteți ajuta cu donații în alimente, hăinuțe sau rechizite

Familia Vacaru

Mama: VACARU RODICA

Telefon: 0754 985 356

Adresa:  Judetul Alba, Comuna Senade, Aleea Vacariu Dumitru, nr. 332

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search