LUPTĂM pentru viața “Doamnei Diriginte” – Alexandra Sfîrlogea!

 In
NecesarLei382500
2%
Donaţii PrimiteLei9859
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00
Localitate – București
Mediu – Urban

Necesar

Operație – 247500.00
A doua operație – 135000.00

Update 2:

Cu tristețe, vă anunțăm că episodul urât din viața doamnei diriginte Alexandra Sfîrlogea nu s-a încheiat.

Elevii ei ne-au trimis un nou mesaj, un apel către noi toți:

„Din păcate, povestea doamnei diriginte Alexandra Sfîrlogea nu este încheiată.

Doamna profesoară trebuie să se întoarcă în Viena pentru o nouă intervenție chirurgicală. Aceasta ar presupune finalizarea procesului început în urmă cu două luni. Fiind o operație foarte grea, a fost necesară o perioadă în care organele afectate să își reia funcțiile și să se observe evoluția lor. Astfel, este nevoie de un ultim implant care să asigure o bună funcționare a organismului.

Operația trebuie realizată de medicii care au făcut-o și prima dată. Încercarea de a interveni alt medic ar putea duce la complicații foarte mari. Nu se pune problema de o nereușită, sau de o eroare a primei operații. Este continuarea și finalizarea acesteia.

Costurile acestei noi intervenții se ridică la o sumă greu de acoperit fără ajutor – 23.000 euro.

Împreună am făcut ca imposibilul să devină posibil. Cu speranță și credință, cerem din nou sprijinul tuturor celor care pot să ajute”.

Update: 11000618_886968081344707_9054842790486210207_n

Doamna dirigintă, Alexandra Sfîrlogea, se simte bine în urma operației. A fost o intervenție complicată, ce a durat aproximativ 13 ore.

Din păcate, la controlul efectuat la clinică, s-au găsit probleme mult mai mari față de ce se preconizase inițial. Suma totală a crescut de la 56.000 EURO, la 105.000 EURO.

Clinica a acceptat să facă operația, fără a avea toți banii în cont. În continuare, este nevoie de ajutorul OAMENILOR CU SULET, pentru a reuși să strângem banii necesari.

În fotografie, Alexandra ne transmite tuturor un mesaj: VĂ IUBESC!

Noi trebuie să-i arătăm în continuare că nu este singură și că facem eforturi pentru ea. MAI AVEM NEVOIE DE 30.000 EURO.

În continuare, conturile Schimbă o viață vă stau la dispoziție.

MULȚUMIM, oameni frumoși!

…….

Este o poveste aparte în campania noastră, dar n-am putut să stăm departe de acest caz. Pentru unii Doamna Dirigintă, profa, iar pentru alții colega de catedră sau pur si simplu un suflet frumos.

Alexandra Sfîrlogea a oferit multe prin prisma meseriei ei, a pus câte un pic de speranță în sufletele copiilor și adolescenților care au trecut pe la ea, iar acum, când ea are de predat cea mai grea lecție, are nevoie de noi toți, are nevoie de o șansă la viață!545708_4700432438493_1847704323_n

Vă spunem povestea ei așa cum au simțit să o scrie chiar elevii ei:

“Se spune că oamenii buni au parte de lucruri bune în viaţă, dar şi de obstacole pentru a se autodepăşi, pentru a deveni mai puternici.

Alexandra Sfîrlogea este consilier psihologic în Colegiul Naţional ˶Grigore Moisil”  din Bucureşti, dar pentru unii dintre noi este mai mult decât atât.

Este persoana care ne-a ajutat, pe fiecare în parte, la nevoie. Este cea care ne-a învăţat să fim uniţi, este cea care ne-a învăţat să fim oameni, să învăţăm din greşeli, să facem faţă obstacolelor şi să trecem peste piedicile care au apărut în calea noastră atât în perioada în care am fost liceeni, cât şi după absolvire.

Este cea care, doar de dragul nostru, a organizat nenumărate excursii pentru a investi în noi ca oameni şi cea care ne-a îndrumat în derularea multor proiecte pentru a ne dezvolta şi a ne stimula pe plan profesional.

A fost lângă noi atât la bine, cât şi la greu.

Acum, este rândul nostru să fim aproape de ea. Noi, elevii şlefuiţi de ea, alături de oricine dispus să ajute, ne putem mobiliza pentru a o ajuta să depăşească cel mai mare obstacol al vieţii sale.

Doamna profesoară Sfîrlogea a fost diagnosticată recent cu metastaze osoase, după luni de zile în care doctorii din România nu au reuşit să îi pună un diagnostic. Boala s-a agravat, aproape nu se mai poate deplasa, iar durerile au devenit insuportabile.

Singurul care i-a redat speranţa este un doctor austriac, ce o poate opera în Viena. Aceasta este singura şansă de recuperare, singura soluţie.

Operaţia costă peste 55.000 €, întrucât este o operaţie dificilă, la care va lua parte o întreagă echipă de medici. Lucrurile trebuie să se întâmple foarte repede, operaţia ar trebui să aibă loc în cel mult două săptămâni.

Este rândul nostru să o ajutăm, pentru a îi reda speranţa la viaţă, pentru a continua să îndrume generaţii întregi de elevi!”251721_178344692220160_5891442_n

DONAȚIILE se pot face:

în contul “Schimbă o viaţă”, cu menţiunea “Alexandra Sfîrlogea”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

 Mulțumim!

 
Sursa info: www.campaniajutasitu.wordpress.com
Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search