Într-o şandrama, trei copilaşi visează la un viitor frumos

 In
NecesarLei4550
100%
Donaţii PrimiteLei8600
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 4
Numãr Membri Familie – 4
Venit Lunar Familie – 120.00
Localitate – Comuna Răcăciuni
Mediu – Rural

Necesar

alimente – 400.00
rechizite – 150.00
lemne – 1000.00
materiale casa – 3000.00

poza

Update:

Ne bucurăm că familia Banu a strâns în jurul ei suflete frumoase!

Ei au primit săptămâna trecută 400 de lei, bani de care s-au folosit pentru a achiziționa un porc. Primul animal în gospodărie, care le va face următoarele Sărbatori de iarnă mai bune 🙂

Domnul Banu mulțumește tuturor pentru pachetele cu alimente și conserve, a spus că are pentru tot anul! Din banii donați de dumneavoastră în conturile SOV, 3.000 de lei, vor fi făcute camerele băieților. Domnul primar, Lucian Cheta, este și el extrem de implicat în acest caz, și îi MULȚUMIM pentru asta!

…………..

Ochii trişti a trei copii s-au întâlnit, într-un loc sfânt, cu îngerul lor. Într-o dimineaţă, la slujba de duminică de la biserica din sat, Gabriel, Bogdan şi Ştefănuţ ascultau, cu speranţă în suflet, cuvintele sfinte.

Îmbrăcaţi sărăcăcios şi încălţaţi cu papuci în toiul iernii, şi aceia din perechi diferite, fraţii Banu au fost observaţi de un suflet frumos, domna Neacşu.

Ea ne-a spus povestea lor, iar noi vă rugăm să fiţi alături de noi în schimbarea acestor vieţi.

Trăiesc în Răcăciuni, Bacău, alături de tatăl lor, într-o cameră ce stă să se dărâme; practic, într-o şandrama unde au o lampă, pentru că asta e tot ce le-a oferit bunica din casa ei. Bunica are o vâstă înaintată şi îi este imposibil să îi dea o mână de ajutor tatălui. El este singurul care îi îngrijeşte pe copii, pentru că, de dragostea mamei nu mai au parte, ea i-a părăsit de câţiva ani şi s-a recăsătorit.

Vasilică Banu, tatăl lor, are 36 de ani şi este un om foarte muncitor. Lucrează cu ziua când găseşte ceva de muncă, tocmai pentru că în restul timpului trebuie să aibă grijă de copiii lui. Venitul lor de bază este de 120 de lei, alocaţiile copiilor, iar băieţelul cel mare merge  la şcoală, unde sunt necesare cheltuieli.

Situaţia lor financiară este foarte grea, nu mai au animale şi nici bani să cumpere altele.

Putem ajuta la schimbarea acestor destine triste, familia are multe neajunsuri, iar orice tip de ajutor înseamnă foarte mult pentru ei.

CUM PUTEŢI AJUTA

Puteți dona direct în conturile Fundației Mereu Aproape, cu menţiunea “Vasilică Banu

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Pentru orice detalii, ne găsiţi la 0769.084.879

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search