Familia pentru care ciocolata și carnea sunt delicatese

 In
NecesarLei1800
58%
Donaţii PrimiteLei1057
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00
Localitate – Călărași
Mediu – ----Select----

Necesar

alimente – 1000.00
casa – 800.00

Patru copii, un tată iubitor, un mare dor de mângâierile mamei și multă sărăcie. Familia Agavriloaiei duce o luptă crâncenă pentru fiecare zi, aproape neavând ce să pună pe masă.

Marius Agavriloaiei îşi creşte singur copiii, după ce a fost părăsit de soţia lui, în februarie 2014. De atunci, femeia a putut fi contactată de el doar de trei ori.  Apoi, nu a mai ştiut nimic de ea.

Andreea (11 ani), Cosmina (10 ani), Florin (7 ani) și Antonio (4 ani) cresc într-o cămăruţă extrem de mică, unde sunt trei paturi, un aragaz, o măsuţă, şi un scaun. . Nu au apă curentă, nu au baie, au doar un vas de wc. Nu au calorifere în cameră și se încălzesc cu un radiator. Deși sunt atâtea suflete într-o mică locuință, casa arată ca un loc pustiu, pereții sunt plini de igrasie și sunt păianjeni peste tot.IMG_1773

Andreea, fata cea mare, are handicap de gradul 1 și se mişcă greu. Cosmina ar fi trebuit să fie clasa a III-a la scoală, dar abia o face pe a II-a. Fata învață foarte bine, dar nu are unde să-şi facă temele, așa că a învăţat să scrie pe picior. Tot ea este cea care îl ajută pe tată la curățenie.

Florin este clasa a I-a, iar Antonio nu merge la grădiniţa deoarece nu sunt bani pentru a-i cumpăra hăinuţe şi pentru analizele obligatorii.

Copiii mănâncă foarte rar carne, cel mai adesea cartofi. Ciocolată au mâncat de Sărbători, când au fost la colindat.

Toți sunt la vârsta la care își doresc să se joace cu jucării, dar tot ce au în casă sunt o păpuşă şi un maimuţoi de pluş.

Tatăl se gândește și își dorește să le ofere un spațiu mai mare pentru locuit, iar pentru asta a făcut cerere pentru un teren mic ca să-şi construiască singur o căsuţă. Deocamdată, nu i s-a dat un răspuns, dar nici el nu a mai insistat.

Venitul lor lunar este asigurat din alocaţiile copiilor, indemnizaţia fetiţei bolnave şi ajutorul bunicii paterne. Copiilor le este dor de mama lor și își doresc să-i mai vadă măcar o dată chipul.

Adresa: Ale. Constructorului nr 5, bl J22, sc 1, ap 4, jud Calarasi.

 

CUM PUTEŢI AJUTA

Puteți dona direct în conturile Fundației Mereu Aproape, cu menţiunea “Marius Agavriloaiei”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Pentru orice detalii, ne găsiţi la 0769.084.879

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search