Familia Olteanu are mare nevoie de ajutor

 In
NecesarLei1200
100%
Donaţii PrimiteLei1296
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 6
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00
Localitate – Ciorogarla

Necesar

Alimente – 500.00
Haine – 700.00

Cătălin Olteanu are 38 de ani și a avut o viață foarte grea. Împreună cu soția sa, Cristina, are patru copii: Andreea (12 ani), Valentin (11 ani), Elena (8 ani) și Emanuel (6 ani). Ei nu au o locuință stabilă și se mută tot timpul pentru că nu-și permit să plătească chiria. Acum sunt în Ciorogârla și plătesc o chirie de 500 de lei cu tot cu utilități. De 5 ani de zile și până de curând familia a trăit din cerșit. Acum, tatăl și-a găsit un loc de muncă și muncește pentru susținerea familiei. Cătălin a avut mereu grijă cum a putut de familia sa, copii își fac temele pe unde apucă atunci când nu au o cameră și stau pe stradă.

Face orice ca să le facă rost de mâncare, iar atunci când nu poate, încearcă să le distragă atenția ca să uite. Valentin și Elena au probleme (au fost diagnosticați cu retard) și se manifestă mai agresiv atunci când le este foame. Este mai ușor atunci când au o locuință pentru că gătesc pentru mai multe zile, pe când mâncarea într-o zi pe stradă îi poate costa și 100 de lei. Niciodată nu au mâncat resturi din gunoi, are grijă de ei să nu se îmbolnavească. Atunci când mai folosesc dușuri publice Cătălin cumpără spirt și le dezinfectează.

Haine primesc în general de la oameni, sau cumpără de la second hand atunci când au bani. Rechizite primesc de școală pentru că au depus dosar. Cu toate acestea, se descurcă foarte greu și au mare nevoie de ajutor.

Cei mici au nevoie de consult medical pentru problemele de ordin psihiatric pe care le au. De asemenea, mama are nevoie de o intervenție chirurgicală: de 3 ani de zile are un fibrom și nu se simte bine deloc.

CUM PUTEŢI AJUTA

Donațiile în bani se pot face în conturile Fundației Mereu Aproape cu menţiunea “Cătălin Olteanu”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search