Din lipsa banilor, patru frați pot fi aruncați în stradă în orice clipă

 In
NecesarLei4600
92%
Donaţii PrimiteLei4242
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 6
Venit Lunar Familie – 0.00
Localitate – București
Mediu – Urban

Necesar

rechizite – 100.00
alimente – 500.00
intretinere – 4000.00

Familia Băţilă locuiește în sectorul 5, într-un apartament cu două camere. Într-o cameră locuiește bunica maternă, iar în cea de-a doua cameră stau înghesuite șase suflete: mama, tata și cei patru copii. Dorm pe două canapele, care sunt rupte și sunt așezate în așa fel încât să încapă cu toții în pat. Vara, tatăl doarme pe jos pentru a avea mai mult loc copiii.photo 2

Tatăl a lucrat ca șofer multă vreme, dar de doi ani a fost disponibilizat și muncește cu ziua pe unde găsește. A încercat să își găsească un job stabil, dar până acum nu a avut noroc. A plecat și în străinătate la muncă, dar de acolo s-a întors mai sărac.

Mama este cea care stă acasă și are grijă de cei patru copii: Gabi – 12 ani, Ana – 11 ani, Alex – 4 ani și bebelușa Nicoleta – 2 ani. Mama încă o alăptează pe cea mică și nu reușește să își găsească un serviciu stabil. Mai lucrează din când în când ca menajeră, dar îi este foarte greu.
Ar face orice pentru copiii ei, ar munci oriunde numai să le poată pune o pâine pe masă.

Sunt zile în care cei mici nu mănâncă nimic și au fost luni în care au mâncat numai cartofi. Au carne în meniu doar dacă le mai aduce cineva de pomană, altfel, ei nu își permit să își cumpere.

Au o datorie la întreținere de 150 de milioane și au fost dați în judecată de administrația blocului. Trăiesc cu teama de a nu fi dați afară din casă.

Gabi, băiatul cel mare a făcut kempo, un sport care îi place foarte mult și a participat la concursuri unde mereu s-a întors acasă cu premii. De câteva luni nu se mai duce la antrenamente, deoarece părinții nu își permit să mai plătească antrenamentul și echipamentul care îi este necesar. El își dorește să continue cu sportul, dar înțelege că părinții lui nu au posibilități.photo 3

Își iubește foarte mult frații mai mici – el vine de la școală cu laptele și cornul în ghiozdan pe care le împarte cu frații lui mai mici, deși și lui îi este foame la școală.

Haine nu și-au mai cumpărat de foarte mult timp și se îmbracă cu hainele pe care le-au primit de la vecini sau de la o familie care îi mai ajută din când în când.
Familia are nevoie de noi, de un sprijin pentru zilele negre. Sperăm ca împreună să-i putem ajuta!

Necesar: alimente, haine, încălțăminte și de mobilă nouă în camera în care locuiesc.

CUM PUTEŢI AJUTA

Donațiile în bani se pot face în conturile Fundației Mereu Aproape, cu menţiunea “familia Bățilă

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Pentru orice detalii, ne găsiţi la 0769.084.879

Parteneri

Emisiunea Star Salvator

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search