Copii olimpici, fără curent electric

 In
NecesarLei0
%
Donaţii PrimiteLei1165
 

Detalii caz

Detalii

Beneficiari Direcţi – 0
Numãr Membri Familie – 0
Venit Lunar Familie – 0.00
Localitate – Bîrgăuani

Galu Liliana, 36 ani, este o mămică singură care își crește cei patru copii.

A fugit de acasă în urmă cu doi ani jumătate din cauza bătăilor pe care soțul i le aplica. Totul se petrecea în fața copiilor care au fost puternic afectați de ceea ce vedeau. De multe ori, când tatăl Petru o bătea pe Liliana, o dădea afară din casă, iar Petrina, fata cea mare, stătea trează până adormea tatăl ca să-i dea drumul la ușă sau să-i deschidă geamul mamei.

Când Claudia (fata mijlocie) avea puțin peste un an, tatăl a luat o verigă încinsă de pe sobă și i-a aruncat în frunte fetei. La impact s-a rupt în trei, i-a spart capul și a început să țâșnească sânge.

Când Liliana era însărcinată cu Robert (băiatul cel mare), tatăl, beat fiind, a creat un scandal monstru, iar mama de frică a născut înainte de termen. De la stres s-a îmbolnăvit de glandă, gușă, și de trei luni are dureri cumplite de cap, ea crede că de la dantura pe care o are distrusă.

Petrina își mai amintește că avea 1 leu în ghiozdan (ea de obicei banii pe pachet îi strângea pentru cărți la școală), iar tatăl i l-a luat ca să-și cumpere băutură.

Problema cea mai mare e că stau într-o cămăruță, fără lumină. Copiii când vin de la școală, mănâncă pe fugă și apoi își fac temele și învață ca să prindă lumina de zi, că altfel sunt obligați să le facă la lumina unei lanterne și se chinuie foarte tare. Copiii învață bine, sunt premianți, iar Pertina a mers și la olimpiadă la română. Își dorește să se facă medic, să salveze oameni.

Au nevoie de ajutorul nostru pentru a-și continua studiile, într-o locuință decentă.

CUM PUTEŢI AJUTA

Puteți dona direct în conturile Fundației Mereu Aproape, cu menţiunea “Neculaua Liliana

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Pentru orice detalii, ne găsiţi la 0769.084.879

Donează online cu cardul și susține povestea
10RON 30RON 50RON Altã Sumã
Nume
Prenume
Tara
E-mail

*Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search