Bellagio Club susține familia Petre

 In Stiri

Actualizare: În urma evenimentului caritabil s-a strâns suma de 1200 de lei.

 

Bellagio Club organizează de Ziua Copilului un concert caritabil pentru copiii care duc o viață grea, la demisolul unui bloc din Ferentari, într-un aer aproape irespirabil, într-o cameră de 6 metri pătrați. Ne-a propus să renovăm spațiul în care locuiește Floriana Petre, alături de cei 6 copii ai săi, iar Bellagio Club ne va fi alături – toți banii strânși în urma concertului vor merge către familia Petre.

Miercuri, 1 iunie, la ora 22:00 Dan Negru & Razvan Popescu vă așteaptă la evenimentul caritabil, alături de Jo, TWO, Alex Velea, Vescan, Mira, Vanotek, Mircea Eremia, @IVANA & Andrei Leonte ♥

Prin ”Cântece-n culori” își doresc să ajute acești copii ale căror zile nu sunt colorate așa cum ar trebui să fie.

BELLAGIO CLUB  te primește cu o ambianță deosebită, reușind să îmbine perfect finisajele moderne cu aerul clasic și festiv al unui eveniment premium. Cu un design elegant și atrăgător, o capacitate de 1.500 de persoane, Clubul Bellagio este locul ideal pentru o petrecere cu stil și calitate. Sala dispune de o scenă modernă și un ecran gigant pentru o surpriză de neuitat pentru toți invitații dumneavoastră.

Puteți dona în continuare pentru cazul familiei Petre:

Donațiile în bani se pot face în conturile Fundației Mereu Aproape cu menţiunea “Floriana Petre”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Recent Posts

Start typing and press Enter to search