Euplatesc.ro

Sunt situații în care timpul sau distanțele se pun în calea voinței de a ajuta. Însă, drumurile până la bancă sau așteptatul la cozile de la ghișee dispar, dacă alegi să ne ajuți să ajutăm prin platforma EuPlătesc.ro. În cazul în care îți dorești să contribui la schimbarea unui destin, o poți face printr-o donație validată prin completarea formularului de AICI.

Ce este EuPlătesc.ro?

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services, prin care poți achiziționa produse, dar prin care poți face și donații. Platforma vă oferă o protecție totală a plății dumneavoastră, pentru că folosește cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure și utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică.

EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plătilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard și vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă.

EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Dacă îți dorești să fii alături de noi în lupta de a schimba vieți, completează formularul de aici și…

Donează speranță!

Start typing and press Enter to search